Dva sousedé v ulici Na Příkopě v centru Prahy, jedna společná aktivita. Xplore Fitness Na Příkopě a správa Budovy Myslbek se spojily ve společném dobročinném projektu „5 000 KILOMETRŮ PRO TEREZKU“.

1 000 uběhnutých a našlapaných kilometrů, 40 registrovaných sportovců z řad nájemců a celkem 30 000 Kč putujících na konto nevidomé Terezky. Takový je výsledek dvouměsíčního charitativního projektu kancelářské budovy Myslbek a sousedního fitness centra Daily Fitness v ulici Na Příkopě. Pro všechny zúčastněné byly k dispozici nejmodernější cvičební stroje – kola, běžecké pásy i cross trainery.

Do akce se zapojili zaměstnanci z celkem osmi firem sídlících v Myslbeku, mimo jiných Plzeňského Prazdroje (Asahi), AEW, BNP Paribas Real Estate, American Express nebo JLL. Příjemným bonusem byl pro zúčastněné sportovce fakt, že Daily Fitness je odměnilo volnými vstupy zdarma. Nejaktivnější účastník projektu z firmy American Express navíc získal bezplatné roční členství ve fitness centru.

Princip projektu byl prostý – za každý absolvovaný kilometr jsme se zavázali odvést na speciální konto 10 korun. Jednorázově jsme na začátku na účet vložili 20 000 Kč, dalších 9 100 Kč se uběhlo a ušlapalo zúčastněnými. Vzhledem k pozitivnímu ohlasu na jarní část navážeme na podzim s cílem dosáhnout vytyčených celkem 5 000 kilometrů,“ říká Zdeněk Hausvater, ředitel společnosti AEW, která je asset manažerem Myslbeku.

Předáni finanční částky se uskutečnilo 30. května v prostorách Xplore Fitness Na Příkopě, toho se mimo jiné zúčastní Terezka a její vodicí pes černý labrador Donald.

Děkujeme všem účastníkům, kteří Přijali naší společnou výzvu a svým aktivním přístupem pomohli dobré věci.